Welkom!

Welkom op de website van Birdy’s Boeken!

Deze pagina is van Annette Overvoorde, een enthousiaste veellezer, booklover & boekblogger. Kortgesloten: ik lees graag. Vroeger vond je mij uren in de bibliotheek. De boeken van bijvoorbeeld Paul Biegel verslond ik. Daarnaast las ik alle spannende stripboeken die er maar waren. Mijn fantasie ging met mij op de loop en ik zat dan ook letterlijk gewoon “in” het boek.

Graag vertel ik andere lezers over mijn passie -lezen- en mooie leeservaringen. De vele verhalen kon ik niet langer onthouden en ik wilde het gaan vastleggen. En daar gelijk mijn leeservaring aan koppelen. En voila … medio 2016 was mijn boekenblog Birdy’s Boeken geboren.

Meestal lees ik thrillers en romans. Door deel te nemen aan leesclubs van ThrillZone of bijvoorbeeld Hebban kom ik ook andere soorten boeken tegen. En dat is mooi. Tevens ga je anders naar een verhaal kijken. Het krijgt zo meer diepgang. Een andere kijk op zaken. Stof tot nadenken en dat is bijzonder leuk.

Proeflezer & ambassadeur:

Van een aantal boeken ben ik proeflezer, vooruit-lezer of ambassadeur. Dat kan ook een kinderboek zijn. Na het lezen volgt er een eerlijke recensie, op dit blog en wordt dit ook gedeeld op social media, in diverse fb-leesgroepen, Bol.com, bruna, Hebban, Goodreads, Bloglovin, ed. Dan ontvangt de uitgeverij ook een link.